9. apr. 2023
Af Ulrik Ulriksen

Peter Schmeichel om sønnen Kasper: Det er så uretfærdigt!

Peter Schmeichel og Kasper Schmeichel
Peter Schmeichel og Kasper Schmeichel
Foto: Thomas Laursen
For Peter Schmeichel var det for år tilbage hårdt at se sønnen Kasper kæmpe mod fordomme i det professionelle fodboldmiljø.

Danmarks bedste fodboldmålmand Kasper Schmeichel, 37, har gang i den sidste del af en flot karriere, og han spiller ud over på herrelandsholdet også for den franske klub Nice.

Den danske landsholdsmålmand havde dog meget svært ved at få sit store gennembrud, da han var i begyndelsen af 20'erne.

Peter Schmeichel i podcast

Ifølge hans far Peter Schmeichel, der af mange regnes for den bedste målmand i fodboldhistorien, var det blandt andet, fordi mange klubber var tilbageholdende med at give Kasper Schmeichel chancen på grund af navnet “Schmeichel”.

Det skriver Tipsbladet, der har lyttet til den populære BBC-podcast “Kammy & Ben's Proper Football Podcast”, og i den nævner Peter Schmeichel, at Kasper Schmeichel helt uretfærdigt meget tit er blevet sammenlignet med sin far.

– Det er så unfair, bare fordi han er min søn. Det er så unfair, at han har skullet leve med det at blive sammenlignet, lyder det fra Peter Schmeichel i podcasten.

Mange misforståelser om Kasper Schmeichel

– At folk ikke har kunnet se ham for det, han er. Der har været så mange misforståelser omkring ham, siger Peter Schmeichel, der var en helt for landsholdet i EM-finalen 1992, og som også udrettede mirakler som målmand for Manchester United.

Læs mere om: