14. mar. 2023
Af Regitze Ørnstrup Christensen

Peter Sommer hylder sin nevø: Tudede af stolthed da han debuterede på håndboldlandsholdet

Peter Sommer
Peter Sommer
Foto: Dan Mariegaard
Der var ikke et øje tørt, da Peter Sommers nevø debuterede på herrehåndboldlandsholet den 9. marts, og fik fornem hæder med på vejen.

Det var en meget stolt Peter Sommer, der torsdag aften spændt så med på fjernsynet, da det danske herrehåndboldlandshold skulle spille en træningskamp mod Tyskland. Den første kamp siden VM-triumfen i januar.

Og også den første kamp for hans nevø, Thomas Arnoldsen, der torsdag aften altså debuterede på verdens bedste håndboldhold.

Noget den kendte musiker næsten ikke kunne rumme. Det gav han udtryk for på sin Facebook-profil, hvor han delte et billede af tv-skærmen og et billede af Thomas Arnoldsen.

Foruden at ’blære’ sig med sin nevø, så skrev han også, at Thomas Arnoldsen scorede intet mindre end syv mål i kampen. Noget han blev hyldet for, da han fik titlen som kampens spiller.

Og det sidste af de syv mål Thomas Arnoldsen scorede, fik altså den stolte onkel til at fælde er par tårer, skriver han i sit Facebook-opslag, som han afslutter med et tillykke til nevøen.

Læs mere om: