Tirsdag, 10. juni 2014 - af Karina Didriksen

Racerkøreren Allan Simonsens enke: Det bliver en hård dag

Allan Simonsens enke Carina Lundbye Hansen og datteren Mie-Mai.
Allan Simonsens enke Carina Lundbye Hansen og datteren Mie-Mai.
Foto: AOP
Årsdagen for racerkørerens død nærmer sig, og det vækker tragiske minder hos Carina Lundbye Hansen.

Den 22. juni er det et år siden, at Carina Lundbye Hansen mistede sin mand, og lille Mie-Mai mistede sin far, da racerkøreren Allan Simonsen kørte galt under det legendariske 24-timers løb Le Mans og efterfølgende afgik ved døden.

Den tragiske ulykke står stadig klart i Carina Lundbye Hansens erindring, men hun forsøger at komme videre med sit liv sammen med sin datter.

- Vi har det godt i dag, men det er selvfølgelig stadig hårdt, selv om tiden hjælper os til at komme lidt videre. Men nu nærmer vi os årsdagen, og det gør da ondt. Det bliver en rigtig hård dag, og der er mange minder, der lige kommer frem, siger Carina Lundbye Hansen til BT.

Et kæmpe savn

Allan Simonsens enke bor stadig i parrets hjem på Fyn, og det første år uden ægtemanden har været værst.

- Det er et kæmpe savn i vores familie. Der er mange ting, der ikke har været så sjove, når vi har været samlet, fordi vi har skullet undvære ham hver gang, og vores datter er eksempelvis lige blevet to år, forklarer hun til avisen.

Carina Lundbye Hansen og hendes lille pige modtog tidligere på året over 2,3 millioner kroner fra Allan Simonsens mindefond.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden