5. aug. 2023
Af Ulrik Ulriksen

Rasmus Højlund ramt i hjertet på sit livs vildeste dag: Fortæller om sin store kærlighed

Rasmus Højlund
Rasmus Højlund
Foto: Ritzau/Scanpix
Med ord, der kommer lige fra hjertet, har danske Rasmus Højlund gjort et stærkt indtryk på den del af millionbyen Manchester, der holder med de blodrøde djævle fra United.

Danmarks målfarligste fodboldspiller Rasmus Højlund har i dag officielt gjort sit indtog i verdens mest populære fodboldklub Manchester United.

På Old Trafford blev Rasmus præsenteret som ny mand i den røde United-trøje, og det fik jublen blandt de 75.000 tilskuere til at eksplodere.

Højlund fortæller om kærligheden til United

Højlund har på manutd.com fortalt fansene, at han har været fuldstændig vild med Manchester United, siden han var barn, og den er altså god nok, hvis man spørger hans nærmeste omgangskreds og familien.

Rasmus Højlund
Rasmus Højlund
Foto: Ritzau/Scanpix

- Det er ingen hemmelighed, at jeg har været fan af denne fantastiske klub, siden jeg var en lille dreng, og jeg har drømt om at træde ud på Old Trafford som Manchester United-spiller, siger Højlund til klubbens hjemmeside, og med den kærlighedserklæring til klubben har han ramt alle United-fans lige i hjertet.

20-årige Højlund har signeret en fem år lang kontrakt med Manchester United, og han kan blandt andet glæde sig over at blive klubkammerat med en anden dansker - Christian Eriksen.

Læs mere om: