Tirsdag, 31. januar 2023 — af Ulrik Ulriksen

Rasmus Lauges VM-fest reddet af helt speciel kvinde

Rasmus Lauge
Rasmus Lauge
Foto: Lars H. Laursen
Havde det ikke været for en meget vigtig person omkring det danske herrelandshold i håndbold, så havde Rasmus Lauge ikke været en markant del af den danske VM-fest. Men Lauge blev reddet af lidt magi.

En helt speciel og meget, meget dygtig kvinde bag det danske herrelandshold i håndbold reddede Rasmus Lauges VM-fest, som var truet af en lægskade.

Rasmus Lauge var den bedste

Med 10 scoringer og kåringen som finalens spiller af håndboldekspert Bent Nyegaard var det en fest for Lauge at være på banen i guldkampen mod Frankrig.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Bare en uge før finalen virkede det langt fra sandsynligt, at Rasmus Lauge skulle brænde banen af i finalen i Stockholm søndag aften mod Frankrig.

– Jeg havde booket togbilletten hjem, fortæller Lauge til TV 2 SPORT.

Anja mente det var en dårlig idé

Det mente håndboldherrernes fysioterapeut Anja David Greve dog var en dårlig idé, og hun fik med ren magi og faglig ekspertise gjort Lauge klar VM-festen i Stockholm og til den efterfølgende guldfejring i København.

Rasmus Lauge og Anja Greve
Rasmus Lauge og Anja Greve
Foto: Ritzau/Scanpix

– Der var ikke meget tro på tingene der, men Anja fik mig overbevist om, at vi skulle give det et forsøg mere, siger Lauge med taknemmelighed i stemmen.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden