9. dec. 2021
Af Sofie Nymand

Reaktionerne vælter ind: De kendte mindes Lars Høgh

Lars Høgh
Lars Høgh
Foto: Birgitte Carol Heiberg/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix
Lars Høgh sov stille ind onsdag aften efter længere tids kræftsygdom. Nu bliver han mindet.

Onsdag aften kom den triste nyhed om, at fodboldlegenden Lars Høgh er død.

Siden har reaktionerne væltet ind, og flere kendte hylder og mindes den folkekære fodbold-fynbo for alt det, han har betydet for danskerne og dansk fodbold.

Mads Steffensen

Radio- og TV-værten skriver blandt andet i et opslag på Instagram:

- For ikke så længe siden svingede jeg forbi sommerhuset for at drikke en kop kaffe med ham, inden jeg skulle videre til et job et andet sted på Fyn. Vi fik snakket derudad, og da vi tog afsked, stak han mig en køre-cola i hånden og sagde på syngende fynsk: Du forlader nu det fe’este sted på Fyn, så du skal da lige have noget at styrke dig på.
Kæreste Lars sikke et aftryk du satte hos alle du mødte på din vej, og du vil blive husket af et helt land. Hvor vil jeg dog savne dig - vores grin og gode snakke, som har betydet en masse. Og så sender jeg alle tanker og krammere til hele den familie, som du altid talte om.

Paprika Steen

Skuespilleren skriver i et opslag på Instagram:

- Hvil i fred, søde gode bedste Lars Høgh. Mine tanker går til din vidunderlige familie, Paprika.

Simon Juul

Komikeren skriver blandt andet på Instagram:

- Alt det vi trods alt nåede på den korte tid vi kendte hinanden, det er sgu DET der tæller. Du forbliver en ustoppelig kapacitet i min bevidsthed, et forbillede og en go griner for altid. Han en smuk rejse videre. Alle mine tanker og krammere til din familie og nærmeste.

Nicolaj Kopernikus

Skuespilleren skriver på Instagram:

- Hvil i fred kæreste, sejeste, givende Lars. Mine tanker går til familie og de efterladte.

Andreas Kraul

Sportsjournalisten Andreas Kraul skriver på Twitter:

- Lars Høgh er død. Den sidste bold er sparket til målmandstræningen med hans smil og livsglæde som afsender. Jeg er taknemmelig for at have kendt ham. Alle tanker til familien. Ære være hans minde.

Mads Vad

Danser Mads Vad mindes Lars Høgh på Instagram:

- Lars Høgh var min fodboldhelt, da jeg var barn og teenager. Jeg kan huske, da jeg som barn sparkede straffe mod ham til et arrangement i Rødekro. Der gav han en lille dreng en kæmpe oplevelse. RIP Lars. En af de største.

Læs mere om: