21. okt. 2012
Af af Mia Qvist Scheelsbeck, Newsdesk, Aller Media

Rikke Hørlykke: Det betyder mine tatoveringer

Rikke Hørlykke
Rikke Hørlykke
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Eks-håndboldspilleren Rikke Hørlykke ser sine tatoveringer som sine yndlingssmykker og viser dem gerne frem - læs her hvorfor.

Rikke Hørlykke har perlearmbånd og smukke øreringe. Alligevel er det ingen af disse smykker, der bliver peget på, når den tidligere håndboldlandsholdsspiller og OL-guldvinder i Athen i 2004 skal vælge yndlingssmykkerne.

Så falder valget nemlig på de to tatoveringer, som Rikke Hørlykke har på armene.

- De betyder langt mere for mig, end nogen af mine smykker nogensinde vil komme til, fordi der er så mange følelser i dem. Den første tatovering fik jeg lavet efter, at vi vandt OL-guld i Athen i 2004. Jeg ville bare så gerne have den og kørte det halve af Athen rundt dagen efter kampen for at få den lavet. Desværre havde alle steder lukket, så jeg måtte vente, til vi kom tilbage til København, forklarer Rikke Hørlykke til ugebladet femina.dk.

Sunde og raske børn = tatovering

Den anden tatovering indeholder navnene på Rikke Hørlykkes to børn, og den er dermed endnu vigtigere end OL-tatoveringen.

- Jeg vidste allerede, at jeg ville have tatoveringen, inden jeg havde født nummer to. I mit stille sind havde jeg besluttet, at hvis vi var så heldige at få to sunde og raske børn, så ville jeg have tatoveret deres navne. For jeg vidste også, at vi ikke skulle have flere. Begge tatoveringer er lavet, så jeg selv kan læse dem, for de er lavet for min egen skyld og til mig selv, siger Rikke Hørlykke, der i dag arbejder som manager i reklamefirmaet TWBA.

Rikke Hørlykke spiller i øvrigt stadig håndbold - det sker dog som fritidssport.

Læs mere om: