Lørdag, 7. august 2021 — af Marie Krakau

Rørende billeder: Holdkammeraterne trøstede Gidsel

Foto: Ritzau Scanpix
Stjernespilleren Mathias Gidsel var skuffet efter OL-finalen. Både træner og holdkammerater trøstede ham efter kampen.

Hvis der er nogen, der har gjort sig særligt bemærket på det stærke danske håndboldhold under OL, så er det 22-årige Mathias Gidsel.

Den fremragende spiller havde en afgørende rolle i finalen mod Frankrig, hvor Danmark endte med at tabe 23-25. Sammen med den rutinerede Mikkel Hansen endte Gidsel med at være en af de spillere, der trak fra på trods af en næsten konstant føring fra franskmændene.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mathias Gidsel stod for både masser af mål og assists i finalen, men han endte også med i kampens sidste minut - hvor stillingen lød 23-24 i Frankrigs favør - at komme til at smide bolden væk. Det gav Frankrig mulighed for at score på tomt mål og knuse de danske drømme om forlænget spilletid.

Og selvom det kunne være sket for alle, så blev det en ærgerlig ende på et fejende flot OL for den unge stjernefrø, der var tydeligt skuffet efter kampen.

Kammeraterne støttede

Heldigvis havde han god støtte fra holdkammeraterne og landstræner Nikolaj Jacobsen, der var hurtige til at give Gidsel krammere og trøstende ord med på vejen.

Mikkel Hansen, Mads Mensah og Mathias Gidsel
Foto: Ritzau Scanpix

Hele holdet var naturligvis prægede af skuffelse over sølvet, men Nikolaj Jacobsen var hurtig til at slå fast, at så snart skuffelsen havde lagt sig, ville holdet uden tvivl kunne nyde samt være stolte af sølvet.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden