Onsdag, 23. juli 2014 - af Casper Nielsen

Rory McIlroy har angiveligt fået ny kæreste

Foto: AOP
Caroline Wozniackis ekskæreste Rory McIlroy ses med ny model.

Rory McIlroy kædes sammen med den nordirske model Sasha Gale.

De indledte et hemmeligt forhold blot tre uger efter golfstjernen brød forlovelsen med Caroline Wozniacki, skriver The Sun.

Det er efter sigende Sasha Gale, som har fordrejet hovedet på golfstjernen.

Sasha Gale kendte Rory, mens han dannede par med den danske tennis-darling Caroline Wozniacki.

Nu fortæller kilder til britiske The Sun, at 25-årige McIlroy og 23-årige Gale, der både er model og salgschef for bilproducenten SEAT, indledte et hemmeligt forhold, blot tre uger efter, at golfstjernen brød forlovelsen med Caroline Wozniacki.

- De er begge meget glade for hinanden, fortæller en kilde til The Sun, der også skriver, at parret bevidst har undgået at lægge 'selfies' af de to sammen på de sociale medier.

Set sammen i Belfast

Rory McIlroy og Sasha Gale er dog blevet set sammen i den nordirske hovedstad Belfast tirsdag.

Den britiske avis Mirror bringer onsdag billeder af deres shoppe- og frokostudflugt til restauranten Albany og de omkringliggende designerbutikker.

Mirror har talt med en af Rory McIlroys venner, der fortæller, at Sasha Gale er en 'dejlig' og 'meget populær' pige.

Den tidligere stewardesse beskrives som 'livlig og sjov', men med en evne til at opretholde værdighed omkring sin person.

- Hun har kendt Rory i en del tid, og hun kender hans bedste ven, Harry Diamonds forlovede, Katie Larmour. De skal giftes snart, og Rory skal være forlover.

- Rory er uden forpligtelser, og Sasha er uden forpligtelser, og hvis de har lyst til at date, er det bare fint, siger den anonyme ven til Mirror.

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden