31. jan. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Ros fra guld-Niklas: Kronprins Frederik er bare fantastisk

Niklas Landin
Niklas Landin
Foto: Anne-Christine Poujoulat//Ritzau Scanpix
Kronprins Frederik ønskede guldheltene fra håndboldholdet tillykke via Skype. Niklas Landin og flere andre profiler takker for den royale opbakning.

VM-finalen i herrehåndbold blev vundet af Danmark efter en 26-24 finalesejr over Sverige, og kronprinsen ønskede guldheltene tillykke via Skype.

Niklas Landin roser Frederik

Niklas Landin takker for den royale opbakning.

Kronprins Frederik og Niklas Landin
Kronprins Frederik og Niklas Landin
Foto: Jesper Sunesen

- Han er fantastisk til at bakke op om sportsbegivenheder, sagde Niklas, efter han og holdkammeraterne var blevet ønsket tillykke digitalt af kronprins Frederik på vegne af hele kronprinsfamilien.

- Kronprinsen er altid en stor støtte. Vi sætter pris på, at han bakker os op, lød det desuden fra Danmarks og klodens bedste håndboldmålmand, og træner Nikolaj Jacobsen fulgte op.

- Kronprinsen betyder meget for Danmark, kom det fra Jacobsen, der havde mere på hjerte.

- Og han betyder meget for holdet, sagde Danmarks landstræner, som var glad for at se, at kronprinsen og Mary fejrede VM-guldet med et glas champagne.

Også for de nye superstjerner på det danske landshold Magnus Saugstrup og Jacob Holm var det vildt, at kronprins Frederik ringede og ønskede holdet tillykke med VM-guldet.

Det havde de også glade kommentarer til, da de blev interviewet midt i guldrusen.

- Han var i godt humør, sagde Magnus Saugstrup blandt andet med et afdæmpet nordjysk smil om den royale hilsen via Skype.

Frederik ønsker tillykke

- Tillykke for pokker, sagde kronprinsen blandt andet til spillere og trænerne, da han via Skype blev stillet igennem til dem i omklædningsrummet i hallen i Kairo i Egypten.

Læs mere om: