Sådan er Caroline Wozniackis semifinale-dag

Foto: AOP
Tæller timerne op til semifinalen i aften dansk tid.

Omkring Kl.14 amerikansk tid (klokken 20.00 dansk tid) vil Caroline Wozniacki sandsynligvis gå på banen for at spille semifinale mod Shuai Peng i New York i US Open, og de danske seere kan følge kampen direkte på Kanal 5 i aften.

Til Ekstra Bladet Sport har Caroline Wozniacki fortalt, hvordan hendes dag vil foregå, indtil hun går ud på banen.

- Jeg står nok op ved ni-halvti-tiden og får lidt morgenmad. Det er meget forskelligt, hvad jeg har lyst til, men det bliver formentlig en portion cornflakes eller yoghurt, en bagel og noget frugt. Så slapper jeg lidt af, pakker og kører herud ved 11-tiden. Jeg træner ved 12-tiden, får tapet min ankel op og klæder om. Så taler vi nok lidt taktik.

- Jeg kan godt lide at spise lidt pasta før en kamp, og det gør jeg nok ved halv et-tiden, så det ikke sker for tæt på kampen.

Caroline er klar på det hele

Når kampen er slut, skal Caroline Wozniacki møde pressen. 

Hvis hun har tabt sin kamp, forlader hun typisk stadion hurtigst muligt. Har hun vundet, bliver hun formentlig et par timer mere for at se den semifinale, hvor hendes modstander skal findes.

Til DR Sporten har Caroline Wozniacki sagt følgende om sin kinesiske modstander:

- Hun går ind og tager boldene tidligt og spiller fladt og hårdt, så jeg er klar på det hele.

- Når vi går ind på banen, så er det 50-50 og så gælder det om at skrabe procenterne til sig, fortæller Caroline Wozniacki.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden