Sådan fejrede Tina Lund nytårsaften

Allan Nielsen og Tina Lund.

Allan Nielsen og Tina Lund.

Arkivfoto: Birger Storm

Springrytteren havde en dejlig aften med gode venner i Dubai.

Mandag, 5. januar 2015 - af Malan Joensen

Tina Lund, der måtte bruge en del af sin juleaften på at springe stævne i Dubai, havde en anderledes afslappet nytårsaften.

 Det fortæller Tina Lund på sin blog:

- Godt nytår til jer alle. Jeg håber, I alle havde en fantastisk aften. Jeg havde en dejlig aften sammen med ti af mine bedste venner. I Dubai er det ikke lovligt selv at fyre krudt af. Så det er første gang i mit liv, at jeg har holdt nytår uden at se fyrværkeri. Nytår er heller ikke en aften, man bruger sammen sine lokale veninder, de må ikke drikke alkohol - ikke engang et lille glas eller blive set i byen efter 00:00. Hvis man er en kvinde, som kommer ud af en fin familie, bliver man ikke respekteret, hvis man er ude i byen efter 00:00 om aftenen. Dog blev jeg nødt til at holde lidt igen, da jeg den første januar skulle ride et vigtigt stævne på mine heste, skriver Tina Lund.

På bloggen er der også lagt et billede op fra nytårsaften, hvor man blandt andet kan se, at håndboldsspilleren Hans Lindberg og fru Jeanette var blandt gæsterne hos Tina Lund og Allan Nielsen – klik her

Preben Elkjær og Nicole