11. jan. 2020
Af Laura Dalgård Hansen

Sådan håndterer Nikolaj Jacobsen presset under EM

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/20200106_lhl4166.jpg
Foto: Lars H. Laursen
Der er tårnhøje forventninger til det danske herrelandshold i håndbold under EM, men det tager landtræner Nikolaj Jacobsen ganske roligt.

Det danske herrelandshold i håndbold har vundet den ene medalje efter den anden de sidste mange år, og efter VM-guldet i januar 2019 er de danske håndboldhelte mere populære end nogensinde.

Derfor er der igen også forventninger om, at de kommer til at stå øverst på podiet efter EM, men landstræner Nikolaj Jacobsen tager det ganske roligt.

Nikolaj Jacobsen: Jeg skal gøre mit bedste

- Jeg går ikke ind med den tanke, at det hele hviler på mine skuldre, men at jeg skal præstere og gøre mit bedste og give mig hundrede procent. Og så kan jeg ikke forlange mere af mig selv. Så har jeg gjort det, jeg kunne, og så må vi se, hvad det rækker til, fortæller Nikolaj Jacobsen til BILLED-BLADET til et pressearrangement forud for EM.

Og hvis der er nogen, der har fuldstændig styr på, hvordan man vinder en håndboldkamp, så er det Nikolaj Jacobsen. Han har nemlig haft masser succes som både træner og spiller, og han har mange flotte titler på CV'et.

Efter EM-finalen den 26. januar bliver det spændende at se, om han og resten af landsholdet kan tage endnu en medalje med hjem til samlingen.

Man kan se Danmarks første kamp under EM lørdag aften klokken 18, hvor de spiller mod Island.

Mandag venter Ungarn, og onsdag tørner Landin og co. sammen med Rusland.

Læs også et stort interview med Nikolaj Jacobsen i BILLED-BLADET nr. 3, der er på gaden på torsdag.

Læs mere om: