24. mar. 2022
Af Ulrik Ulriksen

Sådan vil Christian Eriksen og familien tackle retur til Parken

Christian Eriksen
Christian Eriksen
Foto: Mikael Rieck
Danmarks store fodboldstjerne Christian Eriksen står foran en spændende uge, der sandsynligvis byder på et comeback i landsholdstrøjen.

Fodboldspilleren Christian Eriksen har været meget igennem efter sit kollaps med hjertestop i Parken sidste sommer i EM-kampen i Parken mod Finland.

Nu er Eriksen tilbage på landsholdet og i træningslejr med landstræner Kasper Hjulmand og den danske spillertrup som optakt til testkampene mod Holland og Serbien.

Christian Eriksen er overrasket

Christian er selv en smule overrasket over, at han allerede efter en måned i sin nye engelske klub Brentford kunne spille kampe, og derfor kommer det lidt bag på han, at han nu er tilbage i landsholdsvarmen.

Det fortæller Eriksen til sportspressen i Marbella i Spanien, hvor landsholdet træner i disse dage.

På tirsdag spiller Danmark mod Serbien i Parken, hvor Christian Eriksen ikke har været siden sit hjertestop.

Besøger måske Parken før kamp

Ifølge Ekstra Bladet vil Eriksen måske forbi Parken alene dagen før kampen mod Serbien.

Både DBU og Christian Eriksen er bevidste om, at det også bliver en helt speciel oplevelse for Christians kæreste Sabrina Kvist Jensen at vende retur til Parken.

- Det er noget, jeg tror, vi håndterer som familie, og hun kommer til at håndtere på sin måde, siger Eriksen ifølge B.T.

Landstræner Kasper Hjulmand understreger, at DBU er meget bevidste om at tage sig af situationen, når Sabrina Kvist Jensen igen skal se sin kæreste spille landskamp i Parken.

For det kan ikke blive andet end en meget følelsesladet oplevelse.

Læs mere om: