13. dec. 2016
Af Majken Munk

Sandra Toft i tårer efter kampen mod Norge

Sandra Toft
Sandra Toft
Foto: AOP
Målmanden Sandra Toft var en rørt kvinde efter Danmarks første nederlag ved EM i kvindehåndbold.

Første kamp i mellemrunden var det desværre Norges rutinerede landshold, de danske piger skulle møde. Det er ikke en let opgave, og i søndags, da kampen blev spillet, var det Danmark under pres. Efter en meget skidt start kom de danske piger igen, men de måtte se sig slået med to mål, da slutfløjtet lød.

Det havde specielt Danmarks målvogter Sandra Toft svært ved, og hun lod tårerne flyde.

- Jeg kan ikke altid styre mine følelser, og jeg var bare så skuffet over nederlaget. Jeg synes, at vi havde fortjent i hvert fald det ene point, så det var bare frustrationer og sådan lidt af hvert, der kom ud, fortæller 27-årige Sandra Toft til BT.

Danmark møder den russiske bjørn

Sandra Toft er heldigvis kommet sig over nederlaget til Norge i søndags, og hun ser nu frem mod aftenens kamp, hvor Rusland skal besejres. Det danske kvindelandshold er optimistiske omkring kampen, da de to holds seneste møder er endt i dansk favør.

Selv om Danmark deler optimisme, så ved de godt, at Rusland stiller med et godt hold, som sagtens kan udfordre det danske spil. Ifølge spillerne er nøglen til at vinde kampen, at det danske landshold skal løbe den russiske bjørn i sænk.

Du kan se med i aften kl. 20.30 på TV 2, hvor Danmark spiller anden kamp i mellemrunden mod Rusland.

LÆS MERE: Anne Mette Hansen vil lave flere mål

Læs mere om: