19. nov. 2022
Af Ulrik Ulriksen

Sandra Toft og holdkammeraterne er så tæt på: Det har kostet masser af tårer!

Sandra Toft
Sandra Toft
Foto: Ritzau/Scanpix
For de danske håndboldhelte fra kvindelandsholdet venter søndag deres livs kamp. Sandra Toft og holdkammeraterne har kæmpet så vanvittig hårdt for at nå til guldgyseren mod Norge.

Den levende mur i Danmarks mål, Sandra Toft, er ligesom sine holdkammerater SÅ klar til at give ALT for at slå Norge og vinde EM-guld søndag aften i Ljubljana i Slovenien.

Toft og kammeraterne har aldrig før stået i en så vild international finale, og kampen er for alle landsholdsheltene deres største i karrieren.

Endelig står de danske håndboldkvinder i den finale, som gennem de seneste år bare har været en uvirkelig drøm – nu er finalen blevet virkeligheden for de danske kvinder, som bakkes op af en hel nation anført af kronprins Frederik.

Sandra Toft i tårer

Sandra Toft siger selv, at en kamp om EM-guld gennem de senere år både har været så langt væk og så tæt på, og endelig lykkedes det efter en del skuffelser med landsholdet.

– Vi har kæmpet, og det har været hårdt. Det har krævet blod, sved og tårer. Masser af tårer. Det er fuldstændig vanvittigt, at vi nu er tilbage i den absolutte top, siger Sandra Toft ifølge B.T.

Læs mere om: