Sandra Toft sagde ja til frieri med hjernerystelse

Sandra Toft

Sandra Toft.

Foto: AOP

Danmarks dygtige EM-}håndboldmålmand Sandra Toft sagde ja til kærestens frieri, mens hun havde hjernerystelse. Heldigvis var hun klar i hovedet, da parret blev gift i juni i år.

Onsdag, 7. december 2016 - af Majken Munk

Lige nu kan Sandra Toft og hendes medspillere på den danske kvinde-håndboldlandshold ses i aktion til EM i Sverige. Hendes placering inde i målet har i tidens løb voldt hende mange problemer, specielt er hun et par gange blevet ramt af hjernerystelser. Én af gangene står dog ekstra klart i hendes erindring, for den betød, at hendes kæreste Kim Galsgaard friede. 

– Ja, det var faktisk der, han friede. Han sagde: Nu har du hjernerystelse, og så må jeg jo udnytte situationen, fortæller Sandra Toft til EkstraBladet.

Hun var heldigvis klar i hovedet igen, da parret blev gift 22. juni i år i Alanya i Tyrkiet.  

- Jeg sagde jo ja igen i sommer, og da var der jo ikke noget galt med hovedet, siger en grinende Sandra Toft.

Et langdistance-ægteskab

Sandra Toft og Kim Galsgaard har været gift i et halvt år, men til hverdag ser de ikke meget til hinanden. Sandra Toft bor nemlig i Norge, og manden bor i Tyrkiet, hvor han har eget firma. Om vinteren besøger han hende i Norge, og om sommeren besøger hun ham i Tyrkiet. 

I efter- og foråret er det mere besværligt for parret at finde tid til hinanden. Her bliver det kun tid til et par weekender i ny og næ.

LÆS MERE: Pernille Blume som flot reklamepige

Du kan se Sandra Toft i aktion i aften kl. 20.30 på TV 2, hvor Danmark møder Ungarn.