Sarah Mahfoud fejret af kæresten

Sarah Mahfoud og Patrick Frantzen

Foto: Krestine Havemann

Sarah Mahfoud blev fejret af sin kæreste Patrick Frantzen, da hun efter kun 29 sekunders kamp havde vundet sin første professionelle boksesejr med en teknisk knock-out ved aftenens Fight Night.

Søndag, 12. februar 2017 - af Casper Nielsen

Sarah Mahfoud kunne i aftes igen løfte armene i trumf.  

Kæresten Patrick fik et kys, og dansepartner Morten Kjeldgaard en flyvende omfavnelse.

- Min make up er ikke engang løbet, sagde Sarah med et stort smil, lige inden hun forlod bokseringen, hvor det kun tog hende 29 sekunder at slå sin tjekkiske modstander Petra Podraska.

Det gik stærkt

Sarah Mafoud, 27, vandt på en teknisk knock-out ved sin debut som professionel i fjervægt.

Aftenens Fight Night i Frederiksberg-hallerne blev derfor en stor triumf, og Sarah var da også rigtig glad i omklædningsrummet, hvor kæresten Patrick fulgte hende ned efter en det, der dog næsten ikke nåede at blive en kamp.

- Ja, hvad skete der? Det gik rigtig hurtigt. Jeg ved ikke, om jeg håbede på bedre modstand, for det er jo fedt at vinde på teknisk knock-out. Jeg ville da godt have nydt det hele noget mere, for jeg havde jo trænet rigtig meget, men det må jeg så gøre næste gang, sagde Sarah.

LÆS MERE: Dansen har åbnet en ny dør for mig

Vild med dans-vennerne støttede

Nu skal vi bare ud og fejre det, og sige tak for støtten til "Vild med dans"-vennerne.

Blandt de fremmødte, der bed negle for Sarah var bl.a. Morten Kjeldgaard, Kirsten Siggaard, Mie Moltke og Thomas Evers Poulsen.

Læs reportagen i næste nummer af BILLED-BLADET på torsdag.

Foto: Krestine Havemann