17. jul. 2018
Af Juliane Olsen

SE BILLEDERNE: Mikkel Kessler på bryllupsrejse i Grækenland

Lea Hvidt Kessler og Mikkel Kessler
Lea Hvidt Kessler og Mikkel Kessler
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Efter et romantisk sommerbryllup i Italien nyder bokseren Mikkel Kessler og hans hustru Lea Hvidt Kessler nu Grækenland.

Den 21. juni gav Mikkel Kessler sit ja til Lea Hvidt Kessler efter over 10 års samliv ved et storslået bryllup i Italien med deltagelse af familie og venner.

Nu står den på bryllupsrejse i Grækenland for det forelskede par. Det fremgår af det sociale medie Instagram.

- Bryllupsrejse med min hustru, skriver Mikkel Kessler efterfulgt af et hjerte.

Lea Hvidt Kessler nyder ferien

Turen er nærmere bestemt gået til øen Mykonos, og på et af billederne, som BILLED-BLADET har fået lov at bringe, ses Lea Hvidt Kessler, mens hun nyder den græske solnedgang.

Men der har da også været tid til at få et lille glas vin med udsigt over havet, fremgår det af et andet billede på det sociale medie.

Frieriet, som fandt sted sidste år, var nøje planlagt fra Mikkel Kesslers side, og han stillede det store spørgsmål efter at have inviteret venner og familie.

Børnene er blevet hjemme

Den kommende ægtemand havde da også gjort et grundigt forarbejde med hensyn til størrelsen på den ring, han skulle overrække Lea Hvidt Kessler.

Sammen har ægteparret to børn, Romeo og Rosa-Lia, men de er altså umiddelbart ikke med på den romantiske rejse lige nu.

Efter sit frieri afslørede Mikkel Kessler, at hans forlovede udtrykte et ønske om flere børn, så det bliver spændende at se, om fremtiden bringer en familieforøgelse.

Læs mere om: