SE BILLEDERNE: Så sød er Tina Lunds lille datter

Tina Lund

Tina Lund

Foto: Birger Storm
Springrytteren Tina Lund viser søde billeder af sin lille datter, der kom til verden 26. oktober.

Tina Lund og Allan Nielsens datter, Lilly, kom til verden onsdag 26. oktober.

Lilly er nu præcis 14 dage gammel, og Tina Lund viser nu billeder af det lille vidunder på sin blog, som BILLED-BLADET har fået lov til at bringe.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Foto: PRIVAT

Kompliceret fødsel endte i kejsersnit

Tina Lund har tidligere fortalte, at sønnen Louis på fire år klarer sin rolle som storebror rigtig fint. Louis blev født på Tina Lund og Allan Nielsens et års bryllups dag, 20. august 2012.

Fødslen var kompliceret og endte med et kejsersnit.

(Artiklen fortsætter under billedet)

 

Foto: PRIVAT
Men Tina Lunds fødsel af datteren, Lilly, forløb helt normalt på et hospital i Dubai, hvor Tina Lund og Allan Nielsen bor sammen med deres søn Louis og nu også datteren Lilly.

Udover storebror Louis har Lilly tre storesøstre, nemlig Ida Marie på 19, Emma Sofie på 16 og Nana Louise på 12 fra Allan Nielsens ægteskab med Rikkemai.

Flyttede til Dubai i 2013

I sommeren 2013 flyttede Tina Lund og Allan Nielsen til Dubai, hvor Tina Lund havde bedre muligheder for at optimere sin karriere som springrytter.

Og det er gået forrygende godt for den dygtige rytter, der har kæmpe succes i Dubai, hvor hun sidste år fik prisen som bedste rytter i De Forenede Arabiske Emirater.

LÆS OGSÅ: Se Tina Lunds lille søn til hest

(Artiklen fortsætter under billedet)

Foto: Privat

Også den tidligere fodboldhelt Allan Nielsen har også succes som business coach og mentor.

Allan Nielsens tre døtre på besøg i Dubai

Navnet til det lille ny familiemedlem, Lilly, har Tina og Allan valgt, fordi Tina Lunds mormor hedder Lilly – og fordi Lilly, ligesom sønnens navn, Louis, starter med L, har fem bogstaver og er nemt at udtale både på dansk og engelsk.

Tina Lund og Allan Nielsen var hele sommeren i Danmark, blandt andet for at være sammen med Allans tre store døtre, der alle tre også har været på besøg i Dubai, hvor Tina og Allan forsat nyder at bo. 

SE BILLEDET: Tina Lunds hyggelige familieudflugt

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden