4. okt. 2017
Af Juliane Olsen

SE BILLEDET: Jesper Nøddesbo tager gas på Mikkel Hansen

Jesper Sunesen
Jesper Nøddesbo
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Håndboldspilleren Jesper Nøddesbo tager i et opslag på Instagram gas på Mikkel Hansen ved at sende ham et autografkort.

Den 36-årige håndboldspiller Jesper Nøddesbo har valgt at bruge det sociale medie Instagram til lidt venskabeligt drilleri mod kollegaen Mikkel Hansen.

Her forestiller han sig nemlig, at han har modtaget et autografkort fra Mikkel Hansen, som kræver hans underskrift.

"Har en fan, som har råbt og skreget efter netop dette kort lige fra den dag, hvor jeg skrev under på min kontrakt", skriver Jesper Nøddesbo.

Mikkel Hansen har været utålmodig

Håndboldspilleren vendte i maj tilbage til Danmark efter 10 år i Barcelona, og det virker altså til, at Jesper Nøddesbo har fået en hyggelig velkomst af sine kolleger.

Jesper Nøddesbo understreger i sit drilleri, at hans fan har været sindssyg utålmodig, og at han håber, Mikkel Hansen bliver glad nu, hvor autografen er sat.

På billedet, som BILLED-BLADET har fået lov at bringe, ses et foto af Jesper Nøddesbo, hvorpå håndboldspilleren har skrevet på.

Tager fusen på hinanden

”Til Mikkel. Min største og bedste fan!!”, lyder teksten, og desuden ligger der en konvolut, hvor der er påført Mikkel Hansens adresse i Paris.

Det er dejligt at se, at de to kan tage fusen på hinanden, efter Jesper Nøddesbo er vendt tilbage til Danmark, hvor han spiller i Bjerringbro-Silkeborg.

Noget kunne tyde på, at han allerede er faldt godt til i Danmark, hvor hans håndboldkarriere nu skal folde sig ud.

Læs mere om: