SE BILLEDET: Mikkel Kessler og Lea gift i Italien

Mikkel Kessler og Lea Hvidt

Mikkel Kessler og Lea Hvidt

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Bokseren Mikkel Kessler er blevet gift med Lea Hvidt ved et storslået bryllup i Italien.

Boksestjernen Mikkel Kessler, 39, kan nu smykke sig med titlen som ægtemand, efter at han har givet sit ja til Lea Hvidt.

De to blev gift ved et storslået bryllup i Italien med deltagelse af både Mikkels søster, Linse Kessler, og niecen Stephanie Karma Salvarli.

- Jeg er en heldig mand. Så lykkelig for, at jeg endelig kan kalde hende min hustru. Jeg elsker dig, Lea, skriver Mikkel Kessler på sin Instagram-profil.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Brylluppet har været længe ventet

På billedet, som BILLED-BLADET har fået lov at bringe, ses det lykkelige brudepar ved alteret under det smukke udendørs bryllup.

Smilene er ikke til at tage fejl af, men det har også været et længe ventet bryllup for parret, der har været forlovet siden sidste sommer.

Ved brylluppet underholdt sangeren Joey Moe, og på Instagram takker Mikkel Kessler musikeren for at have gjort bryllupsdagen ekstra speciel.

Lea Hvidt vil have flere børn

Sammen har ægteparrets to børn, Romeo og Rosa-Lia, og det er bestemt ikke udelukket, at der bliver føjet flere til flokken.

Mikkel Kessler afslørede nemlig efter sit frieri sidste sommer, at hans forlovede udtrykte ønske om at blive gravid igen.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden