27. jul. 2022
Af af

Se det rørende øjeblik: Jonas Vingegaard genforenet med sine forældre

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere Marketing cookies.

Jonas Vingegaards forældre fulgte de sidste Tour de France-etaper hjemme fra Danmark, og onsdag så de deres søn for første gang siden den historiske sejr.

Det var et tårevædet gensyn, da Jonas Vingegaard blev genforenet med sine forældre, Karina og Claus Vingegaard, på Københavns Rådhus efter nogle hektiske uger og en historisk flot indsats i Tour de France.

Da Tour de France-vinderen trådte ind i salen, begyndte han at hilse på alle dem, der stod og tog imod ham, og da han så sine forældre, omfavnede han dem i et stort fælleskram.

https://imgix.billedbladet.dk/_jsu1613.jpg
Foto: Jesper Sunesen

Det var tydeligt at se, at det var et længe ventet øjeblik for både Jonas Vingegaard og far og mor, der havde tårer i øjnene.

Den 25-årige Thybos forældre, Claus og Karina, har også været i Frankrig for at følge deres søn i verdens største cykelløb, men de fulgte sidste og afgørende etaper hjemme fra Danmark.

Jonas Vingegaard havde heller ikke set sine forældre, der til daglig bor i Hillerslev i Thy, siden sejren officielt kom i hus i Paris i søndags.

Derfor var gensynsglæden ekstra stor, og det var to lykkelige forældre, der tog imod deres søn og kunne opleve, hvordan han har vundet danskernes hjerter.

Se hele øjeblikket i klippet øverst i artiklen.

https://imgix.billedbladet.dk/_jsu1566.jpg
Foto: Jesper Sunesen
https://imgix.billedbladet.dk/_jsu1586.jpg
Jonas Vingegaard krammer sine forældre.
Foto: Jesper Sunesen

Læs mere om: