21. apr. 2023
Af Catja Klarskov

Se det skønne pletskud: Rørende familiefoto af Viktor Axelsen med sine to døtre

Viktor Axelsen
Viktor Axelsen
Foto: Jesper Sunesen
Viktor Axelsen har atter delt et billede af sine søde døtre, men denne gang har også badmintonstjernen selv fået en plads foran kameraet.

Endnu en gang har Viktor Axelsen delt skønne billeder, men hvor han normalt enten flyver rundt med en ketsjer i hånden eller betjener linsen, så er han denne gang at finde foran kameraet i en rørende omfavnelse med sine to bedårende døtre.

På en sandstrand med skibsmaster og azurblåt vand i baggrunden står en stolt far med en datter på hver arm, og selv om omgivelserne er billedskønne, så stjæler de bedårende døtre alligevel al opmærksomheden.

Familiefotoet, som du kan se her, behøver ingen yderligere forklaring. De store smil og funklende øjne lyser ud af både Viktor Axelsen og døtrene og vidner om en herlig stund mellem en far og hans børn.

Billedet har ingen forklarende tekst, men er blot suppleret af et blåt hjerte.

Viktor Axelsen har sine to døtre, Vega og Aya, sammen med kæresten Natalia Rohde.

Parrets yngste datter Aya blev døbt i februar måned, men mon ikke næste gang kirkeklokkerne ringer til fordel for familien, at det er med badmintonparret klædt i flotte blonder, kjole og hvidt.

VM-vinderen Viktor Axelsen friede nemlig til sine børns mor i marts 2021, men det er endnu uvis, hvornår brylluppet skal stå.

Du kan se billedet her.

Læs mere om: