14. jun. 2016
Af Helle Skram de Fries

Se videoen: Carsten Mogensen og sønnen jubler over OL-billet

Mie Skov og Carsten Mogensen
Mie Skov og Carsten Mogensen
Foto: Hanne Juul
Mange ugers og dages spænding er udløst, og Mie Skov jubler over, at kæresten Carsten Mogensen er kommet sig så flot efter sin hjerneblødning, at han skal med til OL.

Håbet, troen, viljen og kærligheden har i månedsvis skulle holde modet oppe hos Mie Skov og kæresten, Carsten Mogensen, efter han i februar faldt om på et hotel værelse i Rusland.

Her var han sammen med sin makker i herredouble, Mathias Bo, for at spille badminton.

Men en aneurisme (blødning i hjernen) sendte Carsten Mogensen til tælling - og en tur på hospitalet i Rusland, hvor han blev opereret i flere timer.

Den tidligere bordtennisspiller og "Vild med dans"-vinder Mie Skov hastede til Rusland sammen med sin og kæresten lille søn, Benjamin Noah, for at være hos Carsten Mogensen.

Mie Skov blev ved kærestens side og var med i helikoptoren, der fløj den hjerneopererede Carsten Mogensen hjem til Danmark, da han var stabil nok.

Vind drømmerejse – deltag gratis

Lang genoptræning

Efter et langt, men meget succesrigt genoptræningsforløb gjorde Carsten Mogensen et overraskende flot comeback sammen med Mathias Bo i Indonesia Open for fjorten dage siden.

Men fordi det kun er fire måneder siden, Carsten Mogensen blev ramt af en alvorlig hjerneblødning har Badminton Dannark et par gange udsat afgørelsen om, hvorvidt det skulle være Carsten Mogensen og Mathias Bo, eller den anden herredouble Mads Konrad og Mads Kolding, de skulle anbefale Dansk Idræts Forbund at sende til OL.

Men endelig den 14. juni kunne Dansk Idræts Forbund melde ud, at de - efter anbefaling af Badminton Danmark - giver OL-billetten til Carsten Mogensen og Mathias Bo, der sammen vandt OL-sølv i 2012.

Jubel i familien

Hjemme hos Mie Skov og Carsten Mogensen er glæden stor, og der jubles fuldt fortjent efter det helt igennem imponerende comeback Carsten Mogensen har præsteret.

Mie Skov har på Facebook og Instagram lagt en sød video ud, hvor parrets lille søn Benjamin Noah på ét år, jubler med farmand over OL-udtagelsen .

BILLED-BLADET har fået lov til at vise videoen. Klik her for at se videoen

Læs mere om: