18. aug. 2016
Af af Ulrik Ulriksen

Seje Mikkel Hansen er et hit i Brasilien

Mikkel Hansen.
Mikkel Hansen.
Foto: Jesper Sunesen / BILLED-BLADET
Mikkel Hansen har længe været helt i Danmark, men nu er brasilianerne også faldet for stjernen. Den hårdtskydende jernmand imponerede alle, da Danmark vandt OL-kvartfinalen over Slovenien.

De brasilianske tilskuere i den olympiske håndboldhal er blevet vilde med Danmarks Mikkel Hansen. Håndbold er ikke en kæmpe sportsgren i Brasilien og kun ganske få fra det ellers boldgale land kendte Mikkel Hansen i forvejen.

SE VIDEO: Dejlige OL-øjeblikke i Rio

I løbet af OL-turneringen har Mikkel Hansen dog imponeret med sin flamboyante spillestil, det knaldhårde skud og med en udstråling, der er gået rent ind på lystavlen. Det lange hår kan de lokale i Rio de Janeiro også godt lide.

Dansk-brasiliansk opbakning

Det var således ikke kun kronprins Frederik og de mange danske fans, som heppede på Mikkel Hansen og Danmarks håndboldlandshold i kvartfinalen mod Slovenien i Future Arena i Rio. Også de fleste brasilianske fans i hallen bakkede op om Mikkel og hans holdkammerater.

https://imgix.billedbladet.dk/20160817_jsu9138_copy.jpg
Foto: Jesper Sunesen / BILLED-BLADET

Flænge over øjet

Mikkel Hansen var naturligvis igen arkitekten bag mest af det offensive spril, og han bankede flere gange læderkuglen i kassen efter behag. Det var ellers tvivlsomt, om Mikkel kunne levere varen 100% mod slovenerne. I kampen forinden mod Frankrig fik han en alvorlig flænge over øjet. Med blodet løbende måtte han i første omgang udgå af Frankrig-kampen, men kom senere ind med stor bandage om hovedet.

Langhåret jernmand

Slovenien-kampen gennemførte Danmarks langhårede jernmand til glæde for sine danske og brasilianske fans med et lappet øjenbryn. Efter kvartfinalesejren talte BILLED-BLADET med Mikkel Hansen og spurgte ham blandt andet, om han på noget tidspunkt var nervøs for, at øjenskaden skulle bryde op under den fysisk hårde kamp.

LÆS MERE: Kærlighed til OL

Mikkel er positiv

- Jeg var ikke nervøs, og hvis der var sket noget undervejs i kampen, så kunne vi bare have repareret det med forskellige ting som plastre og så videre. Hvis jeg havde tænkt for meget over skaden, så skulle jeg ikke have været derinde på banen. Så ville jeg jo løbe rundt og trække mig fra alle tacklingerne derinde, sagde Mikkel Hansen, der ser positivt på Danmarks chancer i semifinalen mod Polen fredag den 19. august.

Klar til fed fredag

- Vi skal finde det her spændingsniveau, som vi fandt i dag, og så kommer vi også til at levere en fornuftig semifinale, lød det fra Mikkel, der altså er klar til at give kronprins Frederik, de danske håndboldroligans og de brasilianske Hansen-fans en ny fed oplevelse.

Læs mere om: