Onsdag, 13. juli 2022 - af Ulrik Ulriksen

Ser ingen anden udvej: Yussuf Poulsen får trukket tænder ud

Yussuf Poulsen

Yussuf Poulsen

Foto: Thomas Laursen
Kasper Hjulmands fodboldlandshold har brug for en Yussuf Poulsen i topform til VM i Qatar sidst på året, men landsholdsstjernen har været hårdt ramt af muskelskader på det seneste. Nu tyer angriberen til alternative metoder for at komme af med problemerne.

Det danske herrelandshold i fodbold har gennem de seneste sæsoner nydt godt af angriberen Yussuf Poulsens arbejdsraseri og målnæse, men nu er Poulsen igen muskelskadet, og dermed er det ikke sikkert, han kan levere varen efter sommerferien.

Yussuf Poulsen er træt af muskelskader

28-årige Yussuf Poulsen, der er på lønningslisten i den tyske topklub RB Leipzig, har nu fået fjernet tænder for at komme skaderne til livs.

Han ser efterhånden ingen anden udvej end at ty til denne alternative metode, som flere andre eks-landsholdsprofiler som for eksempel Martin Jørgensen også har valgt.

Alternativ behandling

Tipsbladet skriver, at landsholdsspiller Yussuf Poulsen har benyttet den alternative behandling for at komme sig over mange muskelskader.

Yussuf Poulsen har ifølge den tyske avis Bild haft fem muskelskader på et år – senest blev han skadet i kamp for det danske landshold.

Netop nu genoptræner Poulsen efter den muskelskade, han pådrog sig i Parken.

Til Bild fortæller Poulsen, hvorfor han har valgt at få trukket sine visdomstænder ud.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Er i gang med proces

– Det handler udelukkende om ting, der kan udløse muskelskader. Derfor gennemgik jeg nogle screeninger, og specialister har undersøgt mig og trukket mine visdomstænder rigtigt ud, lyder det ifølge Tipsbladet fra Poulsen, der er en af Kasper Hjulmands faste støtter, når landstræneren skal sætte sit mest rutinerede og slagkraftige hold.

 

 

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden