Skønne OL-minder: Vild jubel hos håndboldherrerne efter guld i Rio

Stemningen var euforisk, da de danske håndboldhelte vandt deres første OL-guldmedalje for fem år siden. Se de dejlige vinder-billeder fra Rio i 2016 i galleriet herover.

Det er snart fem år siden, at Mikkel Hansen og co. på formidabel vis slog Frankrig og sikrede de danske håndboldherrer den første OL-guldmedalje nogensinde. 

Det skete ved OL i Rio i 2016, og landsholdet kæmper også med om medaljerne denne gang, hvor legene finder sted i Japan. 

Danmarks nye stjerner

Der er flere af de danske landsholdsstjerner, som denne gang oplever deres første OL.

Det gælder blandt andre Jacob Holm og Magnus Saugstrup samt selvfølgelig Mathias Gidsel, som igen har imponeret alt og alle med sine sublime finter og målfarlighed. 

Holdkammerater og brødre

Dette OL er også det første, som brødrene Magnus og Niklas Landin kommer til at opleve sammen. De to spiller til daglig sammen i Kiel, og det vil uden tvivl været noget helt særligt for de danske brødre at kunne dele glæden ved at have vundet en OL-medalje sammen. 

Den fornøjelse havde Henrik og René Toft Hansen i 2016, hvor de begge var med på guld-holdet.

Dengang bestod landsholdet også af store stjerner som Jesper Nøddesbo, Kasper Søndergaard og Casper U. Mortensen, men ingen af dem er med i år.

Til gengæld er der nogle unge profiler, der både under VM i januar og nu under OL har bevist, at der med stor sandsynlighed er flere store ting i vente for dansk håndbold de kommende år. 

Og måske allerede ved OL i Tokyo. Danmark spiller sin sidste gruppekamp søndag klokken 14.30, hvor modstanderen er naboerne fra Sverige, og derefter venter kvartfinalen. 

Både bronzekampen og OL-finalen spilles lørdag 7. august, og her vil det vise sig, om Danmark kan formå at genvinde OL-guldet. 

Se de mange dejlige billeder fra håndboldherrernes OL-sejr i galleriet over artiklen. 

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden