Torsdag, 3. maj 2012 - af af Preben Petersen

Sophie Fjellvang-Sølling begraver sin mand

Sophie Fjellvang-Sølling

Sophie Fjellvang-Sølling, Maximillian og Nikolaj Fjellvang-Sølling.

Foto: Lars Laursen
Sophie Fjellvang-Søllings mand Nikolaj bliver i dag begravet af samme præst, der viede dem for få år siden.

En af livets største prøvelser. Det er hvad "Vild med dans"-vinderen og skicross-stjernen Sophie Fjellvang-Sølling bliver udsat for i dag. Sammen med sønnen Maximillian skal hun følge sin mand - Maximillians far - Nikolaj til graven. Nikolaj Fjellvang-Sølling døde i den forgangne weekend af et hjertestop.

Vor Frue kirke i København vil utvivlsomt være godt fyldt med familie, venner og kolleger i dyb sorg og medfølelse med Sophie og Maximillian. Blandt dem er Sophies dansepartner Silas Holst, der har taget tabet meget nært.

- Jeg tror, at vi alle vil have brug for at drikke en fadøl eller to, når vi har været igennem den store følelsesmæssige rutsjetur i kirken. Og selv om jeg intet ved om det praktiske, og hvad der skal foregå, så håber jeg bare, at det bliver bevægende, og at vi får sagt ordentligt 'farvel', siger Silas til Ekstra Bladet.

Han har ikke kun medfølelse for Sophie i hendes svære situation, men også dyb respekt.

- Hun er modig og stærk. Hun er helt fantastisk. Hun klarer det meget bedre, end jeg nogen siden ville kunne have gjort i hendes sted. Hendes måde at reagere på efter, at hele hendes verden er styrtet i grus, viser bare hvilket flot menneske hun er. Selvfølgelig græder hun. Det gør jeg såmænd også, men hun bryder ikke sammen, siger han og fortæller, at han har hvide blomster med i kirken.

Familien ønsker inderligt, at begravelsen kommer til at foregå i stilhed. Det ønske imødekommer BILLED-BLADET.

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden