Fredag, 11. juli 2014 - af af Juliane Olsen, Newsdesk, Aller Media

Sophie Fjellvang-Sølling: At blive mor giver større respekt for livet

Sophie Fjellvang-Sølling mor
Sophie Fjellvang-Sølling
Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Skiløberen Sophie Fjellvang-Sølling bruger første del af sin barsel på at tage sin nyfødte med, når hun cykler i løbet Tour de Tisvilde.

Skiløberen Sophie Fjellvang-Sølling bruger første del af sin barsel på at tage sin nyfødte med, når hun cykler i løbet Tour de Tisvilde.

90 kilometers cykelløb er ingen sag, når man som den 33-årige skiløber Sophie Fjellvang-Sølling lige har født et barn. Den 16. juli kaster hun sig nemlig ud i kendis-løbet Tour de Tisvilde.

Hun blev mor til sit andet barn med kæresten Casper Barfoed for få uger siden, men sporten kan hun ikke lægge på hylden, selv om lige nu ammer fuldtid.

- Sport er en kæmpe del af mit liv, og den sidste måned af graviditeten kunne jeg ikke lave det, jeg plejede. Jeg cyklede til Paris sidste år med Team Rynkeby, så 90 kilometer er ikke så langt, siger skiløberen, mens hun er i fuld gang med at amme den nyfødte derhjemme.

Sophie Fjellvang-Søllings kæreste vil derfor køre med i en følgebil med babyen, der allerede kan sove igennem tre timer i træk.

Babyen sover igennem

Skulle det ellers blive nødvendigt tager firemands-holdet bestående af blandt andre Kira Eggers blot et amme-stop undervejs.

- De sover jo hele tiden, når de kun er to uger gamle, så det går meget godt. Hun er et fint barn, siger skiløberen.

I forvejen har hun den treårige søn Maximillian, som ifølge den stolte mor allerede er en fantastisk kærlig storebror.

Børn giver ansvar

Efter hun er blevet mor vedkender sportskvinden dog, at hun passer lidt mere på sig selv. Derfor kører hun for eksempel ikke lige så stærkt i trafikken, fordi hun med egne ord har fået en større respekt for livet.

- Jeg er da bange for, at der skal ske noget, for det er klart et andet ansvar. Jeg er glad for, at jeg har gjort nogle ting, inden jeg blev mor, siger hun.

Sophie Fjellvang-Sølling har heldigvis haft en god graviditet, hvor hun dyrkede CrossFit indtil en måned før fødslen, og hun regner med at skulle i gang med træningen på fuld kraft om et par uger.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden