Fredag, 1. juni 2012 - af af John Lautrup

Sophie Fjellvang-Sølling danser igen

Sophie Fjellvang-Sølling på Skovgårdsskolen.
Sophie Fjellvang-Sølling på Skovgårdsskolen.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Sophie Fjellvang-Sølling arbejder sig gennem sorgen. Hun og Silas Holst er ambassadører for en skolekampagne arrangeret af Mejeriforeningen.

Med smil på læben og glade bemærkninger til børnene optrådte Sophie Fjellvang-Sølling fredag på Skovgårdsskolen i Ordrup sammen med sin dansepartner, Silas Holst. Umiddelbart var det ikke til at se eller høre på hende, at hun for en måned siden mistede sin mand, Nikolaj, der 36 år gammel pludselig døde af en hjertesygdom.

Hun har endnu ikke overskud til at tale om det ufattelige tab og sin nye tilværelse som alenemor til Maximilan på halvandet år.

- Men det er dejligt at være herude og se alle de søde børn. Det er en god sag, som jeg gerne støtter, sagde Sophie Fjellvang-Sølling til BILLED-BLADET.

De to "Vild Med Dans"-vindere er blikfang for en skolekampagne arrangeret af Mejeriforeningen. 2800 skoleklasser over hele landet er blevet udstyret med skridttællere, og skridtene bliver vekslet til penge, som går til julemærkehjemmene. Klassen med flest skridt vinder en tur til København den 11. juni, hvor eleverne både skal danse med Sophie og Silas, overrække donationen til julemærkehjemmene og en tur i Tivoli.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden