28. okt. 2013
Af John Lautrup

Sophie Fjellvang-Sølling glad for kæresten

Sophie Fjellvang-Sølling
Sophie Fjellvang-Sølling
Foto: Jesper Sunesen
Sophie Fjellvang-Sølling åbner op om sit nye liv efter mandens død sidste år.

Sophie Fjellvang-Sølling debuterer i aften, mandag som TV-vært, når TV 2 sender første afsnit af "Skiskolen". I den forbindlese fortæller hun til BT om sit nye liv efter mandens død.

Livet ændrede sig fuldstændig med ét brutalt slag for OL-skiløberen og Vild Med Dans-vinderen, Sophie Fjellvang-Sølling, da hendes mand, Nikolaj Fjellvang-Sølling, sidste år døde af en blodprop i hjertet, kun 36 år gammel. Pludselig var hun alenemor til Maximillian på halvandet år, og livet som professionel skiløber måtte lægges på hylden.

Men hun er kommet godt videre, og kan i aften ses som TV-vært i "Skiskolen", hvor hun skal prøve at lære fem kendte at stå på ski. Derudover lever hun af at undervise som skiinstruktør og klummeskriveri om skiløb, og så har hun fået en kæreste, Casper Barfoed.

- Vi har det rigtig godt sammen. Casper hviler meget i sig selv, er naturlig, reflekterende og i bund og grund et godt menneske. Og så er han på alle måder også rigtig sød og fantastisk ved Maximillian, siger Sophie Fjellvang-Sølling, 32 år, til BT, hvor hun også fortæller, at hendes 15 år som professionel idrætsudøver har lært hende at kæmpe sig tilbage fra modgang.

- Jeg synes, livet har ramt mig på alle måder, og det er da nedtur, at livet ikke er perfekt. Det burde jo køre efter den plan, man havde lagt, men det gør det bare ikke. Jeg prøver alligevel at tænke på, at jeg skal være taknemmelig for livet og fokusere på alle de positive ting, der sker. Jeg har vel bare valgt at leve, siger hun til avisen.

Læs mere om: