Tirsdag, 10. september 2013 — af Karina Didriksen

Stig Tøfting mistede sin søn: Jeg græd som pisket

Stig Tøfting.
Stig Tøfting.
Foto: AOP
Det er ti år siden, sportsmandens lille dreng døde af meningitis, og han kommer aldrig over sorgen.

Jon Sergej Tøfting var kun 26 dage gammel, da han i 2003 døde af bakteriel meningitis. Det er nu ti år siden, og Stig Tøfting er aldrig kommet sig over sin søns alt for tidlige død.

- Jeg har mistet begge mine forældre, da jeg var barn, men Jons død er det værste, der nogensinde er overgået mig, siger Stig Tøfting til Ekstra Bladet og tilføjer:

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg kan kun komme i tanke om én ting, der må føles værre: at miste sit eneste barn. Vi havde heldigvis andre.

Han og ekskonen Betiina havde i forvejen tre børn, der på det tidspunkt var 13, ni og otte år, og Tøfting husker tydeligt, hvor forfærdeligt det var, da de forlod sygehuset med drengens livløse krop.

- Det var underligt at komme gående med sin lille, døde søn og så møde andre, glade forældre med en lignende børnelift. Forskellen var bare, at i deres lift lå et levende barn, fortæller han til avisen.

Den 44-årige TV-fodboldkommentator kommer sig aldrig over sorgen, men han glæder sig over, at han kan se sine andre børn vokse op.

- I de første cirka 100 dage græd vi selvfølgelig som piskede, men vi har jo heldigvis andre børn, som vi havde et ansvar over for, forklarer Tøfting.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden