7. jul. 2011
Af af Helle Skram de Fries

Stig Tøfting single igen

Stig Tøfting og Betiina Tøfting
Stig Tøfting og Betiina Tøfting
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
I foråret 2010 gik Stig Tøfting og fruen Betiina fra hinanden, men de fandt sammen igen. Kærligheden holdt ikke.

-Jeg vil fighte for at vinde hende tilbage, lød det fra den tidligere landsholdsspiller, Stig Tøfting, efter hans kone Betiina 10. maj 2010 havde fortalt ham, hun ville skilles. Stig Tøfting med fodbold kælenavnet "plæneklipperen" er vant til at kæmpe på grønsværen, og da det gjaldt ægteskabet var han også parat til at kæmpe for at generobre den kvinde tilbage, som han i 1993 blev viet til.

Det lykkedes også. I november 2010 kunne parret fortælle, at de havde besluttet at give kærligheden en ny chance, og at de blev boende sammen i huset i Hørning ved Århus. Men drømmen om at reetablere forholdet brast igen.

-Det er rigtigt, at vi er gået fra hinanden, bekræfter Stig Tøfting overfor Ekstra Bladet, der desuden kan oplyse, at der ikke er nogen ny kvinde i Stig Tøftings liv. Stig Tøfting, der fylder 42 i august, bor stadig i huset i Hørning, mens den tre år ældre Betiina skulle være flyttet til Skanderborg, mens Stig Tøfting stadig har huset i Hørning. Parret har sammen tre børn Markus på fire, Maria på 15 og Mie på 16. Desuden har Betiina en voksen søn Nick fra et tidligere forhold.

Læs mere om: