Stig Tøftings pengetank er tom

Stig Tøfting

Stig Tøfting

Foto: Birger Storm

Den tidligere landsholdsspiller har tabt 1,7 millioner det sidste år.

Tirsdag, 16. august 2011 - af Thomas Flindt

Stig Tøfting kastede sig efter fodboldkarrieren over handel og investeringer. Men den tidligere midtbaneslider har ikke det samme jerngreb om handel, som han havde på sine modstandere på grønsværen. Han kan nemlig se tilbage på et dårligt årsregnskab i sit firma.

Knap to millioner kroner viser underskuddet, og det har fået revisionsselskabet op af stolen.

- Uden at det har påvirket vores konklusion, skal vi henlede opmærksomheden på, at selskabet har tabt mere end 50 procent af anpartskapitalen, hvorved ledelsen kan ifalde ansvar, såfremt bestemmelserne i selskabslovens paragraf 119 ikke iagttages, skriver den statsautoriserede revisor Arne B. Jepsen, ifølge erhvervsbladet.dk.

De 1,7 millioner som Tøffe har i underskud gør, at beholdningen i hans pengetank forvandles fra 1,4 millioner til minus 300.000. Men det er der en fornuftig grund til, skriver Stig Tøfting.

- Selskabets resultatopgørelse for 2010/2011 udviser minus på 1,65 millioner kroner, dette skal dog ses i betragtning af, at selskabet er under afvikling, og der har været større tab på tilgodehavender, skriver Stig Tøfting.

Peter Mikkelsen i 1994 og til Dansk Fodbold Award 2009 med sin hustru Katarina Scheef.