24. aug. 2016
Af af Ulrik Ulriksen

Stine Bjerre og Casper U. Mortensen: Dejlige dage sammen i København

Casper U. Mortensen og Stine Bjerre Jørgensen.
Casper U. Mortensen og Stine Bjerre Jørgensen.
Foto: Birger Storm
De Olympiske Lege i Rio de Janeiro har været en uforglemmelig oplevelse for TV 2-Sportens Stine Bjerre Jørgensen og håndboldlandsholdets Casper U. Mortensen.

TV 2-Sportens Stine Bjerre Jørgensen har nydt at være til De Olympiske Lege i Brasilien, hvor hun især glædede sig over at følge sin forlovede Casper U. Mortensen vinde OL-guld med Danmarks fantastiske håndboldlandshold.

Legene har været noget helt specielt for både Stine og Casper, men det var nu også dejligt at komme hjem til Danmark efter tre uger i Rio de Janeiro.

LÆS MERE: Håndboldhelten Casper U. Mortensen: Jeg elsker dig, Stine!

De danske atleter hyggede sig virkelig, da de efter ankomst til Kastrup Lufthavn var til OL-reception i Vilhelm Lauritzen Terminalen. Casper U. Mortensen og Stine Bjerre var med til festen.

Tid til familien

- Det er dejligt. Nu er vi lige landet og har ikke fået tid til at snakke så meget endnu. Casper skal lige have lov til at være sammen med sin familie et øjeblik. De har jo slet ikke set ham i lang tid. Jeg har jo set ham til OL, sagde Stine ved OL-receptionen.

Det fedeste OL

- Det har været helt ubeskriveligt for mig og Casper at have tre uger sammen i Rio og så alligevel ikke være sammen. Rent personligt har det været det fedeste OL for mig. Jeg har kun dækket to Olympiske Lege, men det her har været ubeskriveligt for mig som journalist. Jeg har fået lov til at dække 13 forskellige sportsgrene, og så samtidig at opleve Casper også vinde et OL-guld. Det er altså svært at sætte ord på, lød det fra Stine Bjerre Jørgensen, inden hun og hendes private håndboldguldvinder smuttede af sted for at nyde et par fridage.

Dejlige dage i København

- Jeg skal snart på arbejde igen, og Casper skal tilbage til træning, så vi har lige et par dage i København med hans familie, sagde Stine.

Læs mere om: