Søndag, 29. januar 2023 — af Marianne Singer

Taknemmelig og overvældet Simon Pytlick efter guldsejr: En drengedrøm er gået i opfyldelse

Simon Pytlick viser stolt sin guldmedalje frem efter sejren.
Simon Pytlick viser stolt sin guldmedalje frem efter sejren.
Foto: Jesper Sunesen
Simon Pytlick spillede en forrygende finalekamp med sine holdkammerater mod Frankrig søndag aften, og han virkede både lettet og lykkelig, da han sagde ord til DR efter guldsejren.

De danske håndboldherrer skrev søndag aften historie, da de blev tredobbelte verdensmester til hele nationens jubel og begejstring.

Et vidunderligt syn - de danske håndboldherrer fejrer deres guldsejr i Stockholm.
Foto: Jesper Sunesen

Blandt de spillere, der imponerede stort undervejs var slutrundedebutanten Simon Pytlick på kun 22 år, som scorede hele ni gange i løbet af finalekampen.

En fokuseret Simon Pytlick under finalekampen mod Frankrig.
Foto: Ritzau/Scanpix

Fuldstændig vanittigt

Kort efter at have modtaget guldmedaljer og den eftertragtede guldpokal sammen med sine holdkammerater stillede han op til interview med DR.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Det er fuldtændig vanvittigt! Det har været en drengedrøm at stå... Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige. Lauge kommer ind og gør det fantastisk, holder præsterer over en hel turnering. Det er vanvittigt at være en del af, lød det lykkelig og lettet fra Pytlick, der havde svært ved at finde de helt rigtige ord på den store aften.

- Jeg er så dybt taknemmelig for at være en del af det... og glad, lød det afslutningsvis og lige fra hjertet, inden han var klar til at fejre videre med de andre på banen.

Se klippet med Simon Pytlick ved at trykke her

Er pave stolt

Også en anden ung spiller Mathias Gidsel på 23 år strålede af glæde efter guldsejren. 

- Vi skal være pave stolte over, at vi har sådan et fantastisk landshold og verdens bedste fans, der er kommet til Stockholm. Nu venter der både en fest i aften og i morgen, lød det blandt andet fra ham til DR. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden