9. mar. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Taler ud i skotsk avis: Brian Laudrup dybt rørt

Brian Laudrup
Brian Laudrup
Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix
Den tidligere danske fodboldstjerne Brian Laudrup var meget følelsesladet efter en speciel oplevelse i weekenden.

For danske Brian Laudrup, 52, er Skotland og især storbyen Glasgow et sted, han har mange gode minder fra.

Her optrådte Brian Laudrup i et par sæsoner med enorm succes for storklubben Glasgow Rangers.

Brian Laudrup glad i weekenden

De seneste mange år har netop Brians gamle klub haft kæmpe problemer, og derfor har ærkerivalerne fra Celtic Glasgow i mange år siddet solidt på den skotske fodboldtrone.

Det blev der lavet om på i weekenden.

Efter Celtic i ni sæsoner i træk har snuppet den store pokal, kunne Rangers søndag juble over, at de nu endelig er skotsk mester igen.

Fremtiden ser lys ud

Det er første gang siden 2011, at Rangers tager titlen, og for den præstation hylder den danske Rangers-legende Brian Laudrup sin tidligere klub.

- Jeg tror ærligt, at dette hold kan blive endnu bedre og levere flere trofæer til Rangers. Fremtiden ser meget lys ud, lyder det fra Laudrup, der er blevet klummeskribent i avisen The Scottish Daily Mail, og Brian fortsætter.

Brian Laudrup
Brian Laudrup
Foto: Ritzau/Scanpix

Indrømmelse fra rørt Laudrup

- Jeg har ikke noget imod at indrømme, at jeg var lidt følelsesladet, da det blev bekræftet søndag eftermiddag. Jeg er sikker på, at jeg taler for mange ekstatiske tidligere spillere, når jeg siger, at jeg kunne mærke det i min mave og i mit hjerte, siger en dybt rørt Laudrup, der selv vandt det skotske mesterskab med Glasgow Rangers tre gange fra 1995-1997.

Læs mere om: