23. jan. 2013
Af af Helle Skram de Fries

Thomas Evers med i danseevent mod overvægt

Thomas Evers Poulsen.
Thomas Evers Poulsen.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Sammen med flere af sine ”Vild med dans”-venner deltager Thomas Evers Poulsen i velgørende dansearrangement mod overvægt.

27. januar samles en lang række kendte dansere og instruktører i Farum Arena til stort danse-event til fordel for Julemærkehjemmene, der hjælper børn af med deres overvægt.

Både Thomas Evers Poulsen og hans søster Michelle har kæmpet med for mange kilo. Thomas Evers, som vi kender fra "Vild med dans", og Michelle, der er Zumba-instruktør, har begge gennemført flotte vægttab, og nu vil de gerne hjælpe andre.

Derfor har søskendeparret samlet en lang række instruktør-venner til en fantastisk eftermiddag i dansens tegn. Blandt andre nogle af vennerne fra "Vild med dans", Steen Lund, Mie Moltke, Marc Christensen og Micheal Olesen.

Og så kommer den ukronede Zumba-konge, belgiske Steve Boedt, samt mange andre instruktører, der skal danses zumba, Riverdanse, Ballroom Fitness, hiphop, Musical Showdance og Body Groove.

- Vi har fået lov til at låne Farum Arena til arrangementet, hvor ALLE kan være med - også de, der aldrig har prøvet dansefitnesss før. Alle arbejder gratis, så entreindtægterne går til Julemærkefonden, fortæller Thomas Evers.

Som ekstra bonus får de, der møder frem, fornøjelsen af at opleve et "Vild med dans"-show med to af deltagerne fra efterårets program nemlig Camilla Bendix og Michael Olesen.

Læs mere om: