TILLYKKE: Brian Laudrup fylder 48 år

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
En af Danmarks allerbedste fodboldspillere gennem tiderne er Brian Laudrup, der tryllebandt sine fans gennem det meste af 1990'erne. I dag er han ifølge mange eksperter Europas flotteste fodboldkommentator.

Først kom midtbanestrategen Finn Laudrup og imponerede hele fodbold-Danmark i 1960'erne og 1970'erne. Så trådte hans ældste søn Michael Laudrup ind på scenen som nationens fodboldhåb i 1980'erne. 

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Og så var det endelig Finns yngste søn Brian Laudrups tur til i 1990'erne at drible sig ind i hjerterne på alle fodboldelskere og føre landsholdet til den ultimative EM-triumf.  

Kong Laudrup hævede EM-pokalen

Kong Laudrup den 3., som Brian er blevet kaldt et par gange i løbet af sin aktive karriere, fylder i dag 48 år, og den fantastiske profil fra landsholdet, Brøndby IF og Glasgow Rangers kan se tilbage på en forrygende karriere. Det absolutte højdepunkt kom i sommeren 1992, da han sammen med Peter Schmeichel og Flemming Povlsen var de bærende kræfter på det danske landshold, som hentede EM-pokalen efter en 2-0 sejr over mægtige Tyskland.

Brian Laudrup er en flot fyr

Privat nyder Brian livet med sin kone gennem 28 år, Mette Laudrup, og selvfølgelig hygger han sig også med parrets to voksne børn Nicolai og Rasmine.

LÆS MERE: Rebecca Laudrup flytter til Hongkong med kæresten

I dag er Brian Laudrup spydspids hos betting-firmaet Unibet, og så er han en dygtig fodboldkommentator, som både er interessant at lytte til og såmænd også at se på.

Især Brians flotte udseende blev bemærket, da han i sommeren 2016 var medkommentator under EM-slutrunden i Frankrig. I den forbindelse blev han af fransk tv kåret som EM-turneringens flotteste fodboldkommentator.

Vi ønsker Brian Laudrup hjerteligt tillykke med fødselsdagen.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden