5. nov. 2016
Af Casper Nielsen

TILLYKKE: Kasper Schmeichel fylder 30 år

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/10.5674634cp_0.jpg
foto: AOP
Kasper Schmeichel fejrer sin 30-års fødselsdag lørdag den 5. november - desværre med en brækket hånd.

Den danske landsholdsmålmand, og mesterkeeperen fra Leicester City, Kasper Schmeichel, har været på alle fodboldfans læber i den forgangne uge. Hans mesterlige redninger forhindrede FCK i at snuppe en sejr i Champions League, en præstation der ikke blev mindre imponerende, da det efterfølgende kom frem, at den danske keeper faktisk brækkede sin hånd allerede efter en halv times spil. Lørdag den 5. november kan han så fejre sin 30-års fødselsdag - og forhåbentlig bliver der mulighed for fest og familiehygge, selv om hans skade betyder, at han må holde sig fra fobold i mindst en måned og dermed misser Danmarks to landskampe i november, den 11. mod Kasakhstan og mod Tjekkiet fire dage seere.

Kasper Schmeichel i fars fodspor

Kasper Schmeichel har haft stor succes siden han begyndte at spille fodbold og dermed gik i sin legendariske far, Peter Schmeichels fodspor.

Sidste år blev han sågar kåret til Danmarks bedste spiller. Kasper Schmeichel var dog hurtig til at give sin kone meget af æren.

- Uden min kone, Stine, og mine to børn havde jeg ikke kunnet opnå det her, sagde Kasper Schmeichel om fruen Stine Gyldenbrand og sine to børn, en søn og en datter på hhv. 6 og 4 år.

De to blev gift for to år siden i Espergærde, og livet i England ”går rigtig godt”, har Stine fortalt BILLED-BLADET. Hun er uddannet jordemoder, men arbejder som personlig træner i et fitnesscenter.

Kasper Schmeichel: Min drengedrøm

Kasper Schmeichel sagde i den anledning til BILLED-BLADET.

- Landsholdet har altid været en drengedrøm, og jeg håber en dag at kunne blive Danmarks anfører. Jeg spiller, så længe min krop tillader det, for de her fodbolddage kommer jo aldrig igen, når først man har sagt stop.

30 år er i øvrigt ingen alder for en målmand. Hans far sluttede sin eksempelvis først sin karriere i 2003 – 39 år gammel.

LÆS MERE: Kasper Schmeichel Årets Fodboldspiller: Mor var stolt

Læs mere om: