18. apr. 2016
Af Juliane Olsen

TILLYKKE: Lars Christiansen fylder 44 år

Lars Christiansen
Lars Christiansen
Foto: Birger Storm
Den tidligere håndboldspiller Lars Christiansen fylder mandag 44 år og den store dag bliver forhåbentligt fejret i familien skød.
Når den tidligere håndboldspiller Lars Christiansen mandag fylder 44 år, kan han se tilbage på en storslået karriere inden for sin sportsgren. Han har spillet 338 landskampe for Danmark og er desuden den landholdsspiller, der har scoret flest mål for Danmark. I 2015 blev han optaget i Danmarks Idrætsforbunds Hall of Fame og blev i 2007 europamester med det danske herrelandshold. LÆS MERE: Lars Christiansen kom i Hall of Fame Lars Christiansen holder foredrag Lars Christiansen stoppede sin karriere i 2012, og har herefter fortsat sit virke som kommentator for TV 2 Sport. Den tidligere håndboldspiller er desuden en passioneret foredragsholder, hvor han fortæller åbent om angst og stress. Privat er Lars Christiansen gift med kollegaen Christina Roslyng og sammen har parret sønnerne Frederik og August. Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev!

Parret fandt sammen igen

Parret blev i første omgang skilt i 2009 efter tre års ægteskab, men de formåede at finde sammen igen. Men inden da har Lars Christiansen været åben om, at han måtte lægge det fri liv lidt på hylden og i stedet prioritere nærværet. Det skete i 2012, og sønnen August forseglede herefter parrets genforening i 2015, og dermed blev Frederik storebror.

Læs mere om: