Mandag, 7. august 2017 - af af Dorte Quist

TILLYKKE: Sølvpigerne fik varm velkomst

Det danske kvindelandshold
Foto: Jeppe Michael Jensen/BILLED-BLADET
Rådhuspladsen var fyldt både i Viborg og i København, da det danske kvindelandshold kom hjem til Danmark med deres flotte medaljer.

Det var ikke 1992, men det var tæt på at være den samme modtagelse til det danske kvindelandshold, da de ankom til Københavns Rådhus mandag eftermiddag.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I hvert fald sagde træneren Nils Nielsen, at sølvpigerne blev helt stille i bussen, da den drejede ind på Rådhuspladsen hen på eftermiddagen, og de fik øje på de mange, mange tusinde fans med flag og hurra-råb. 

Frank Jensen bød på rådhuspandekager

Uden for bussen stod Københavns borgmester, Frank Jensen, for at sige velkommen, inden der blev budt på rådhuspandekager, flotte taler og masser af autografer til de mange fans. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Det kvindelige fodboldlandshold var landet i Viborg, som er landsholdets hjemby, lidt over middag, og byens rådhus var fyldt med medarbejdere og gæster og masser af dannebrogsflag, da spillerne kom ind på rådhuset. 

Fejret med middag i Tivoli

Efter et par festlige timer gik den glade – men lidt hektiske – hjemkomst videre med fly til Københavns Rådhus.

Aftenen blev fejret på den berømte restaurant Grøften i Tivoli, hvor de charmerende og meget trætte piger kunne synke dagens og de sidste mange ugers talrige og store oplevelser.

Se også billederne af EM-heltene fra 1992 i galleriet herunder:

GALLERI: EM 1992-spillerne før og nu

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden