Tillykke til en legende: Brian Laudrup fylder 46

Brian blev gift med Mette i 1988. Samme år fødtes sønnen Nicolai, og fem år senere kom datteren Rasmine til verden.

Brian blev gift med Mette i 1988. Samme år fødtes sønnen Nicolai, og fem år senere kom datteren Rasmine til verden.

Foto: All Over
Kun de færreste når at skrive sig ind i danmarkshistorien, inden de fylder 46. Men det lykkedes for Brian Laudrup.

Da Finn og Lone Laudrup 22. februar 1969 fik deres søn nummer to i Wien, hvor Finn dengang spillede fodbold, havde de næppe kunnet forestille sig, at sønnen, der fik navnet Brian, blot 23 år senere skulle placere sig som en af de helt store i dansk fodboldhistorie. Det skete, da unge Brian Laudrup var en af nøglespillerne ved Danmarks EM-triumf i 1992.

I dag fylder Brian Laudrup 46 år. Fodboldstøvlerne er for længst stillet tilbage i skabet, og Brian deler sit liv mellem jobbet som fodboldekspert på TV 3+, sin fodboldcamp for piger og drenge om sommeren – og naturligvis familielivet med hustruen Mette samt børnene Nicolai og Rasmine.

Selv om man med 46 år jo stadig må siges at være en relativt ung mand, så har Brian allerede oplevet det meste. En international karriere, stjerne på landsholdet – og en enorm popularitet, der ikke mindst skyldes hans altid lidt beskedne, gentleman-agtige tilgang til sin egen status som fodboldhelt.

Og hele landet følte med Brian, da han i 2010 blev ramt af en mild form for lymfekræft – som han i dag heldigvis er raskmeldt for.

Brian blev i 2014 optaget i fodboldens Hall of Fame – og indtaster man Brians navn på Google, optræder han selvfølgelig på siden fodboldlegender.dk.

En legende – og bare 46 år!

Vi sender et stort tillykke.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden