TILLYKKE: Tina Lund fylder 36 år

Tina Lund

Tina Lund

Foto: Birger Storm
Springrytteren Tina Lund fylder 36 år den 14. januar og tager hele familien med til springstævne.

- Jeg skal ride stævne på min fødselsdag – lige som jeg gjorde sidste år – men denne gang har jeg hele familien med. Både min far, Allan, Louis og Lilly er med for at støtte mig. Så det bliver en rigtig hyggelig fødselsdag, fortæller Tina Lund til BILLED-BLADET fra Dubai og tilføjer_

- Jeg sidder lige med lille Lilly.

Det går rigtig godt for den talentfulde springrytter Tina Lund, der de seneste år har boet i Dubai sammen med sin mand, Allan Nielsen, og deres to børn. Louis, der blev fire år den 20. august – på sine forældres fem års bryllupsdag, og lillesøster Lilly, der kom til verden den 26. oktober 2016.

I Dubai har Tina Lund gode betingelserne for at optimere sin karriere som springrytter, og det går forrygende.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Tina Lund fik andenplads i "Vild med dans"

Sidste år, på sin 35-års fødselsdag, red den dygtige rytter også stævne på sin fødselsdag og vandt ”World Cup Dubai” for klassen 6-7 års heste på hesten Bellis.

Tina Lund blev for alvor kendt i offentligheden, da hun i 2008 deltog i ”Vild med dans”, hvor hun fik en flot andenplads sammen med svenske Tobias Karlsson.

 

Foto: Martin Høien

Selv om Tina Lund og Allan Nielsen bor i Dubai, har de stadig en tæt tilknytning til Danmark.

Sommeren 2016, hvor Tina Lund var gravid med Lilly, tilbragte de i Danmark for at kunne være sammen med Allan Nielsens tre døtre fra ægteskabet med Rikkemai, Ida på 19, Emma på 16 og Nana på 12.

Alle tre piger har i perioder været i Dubai for at være sammen med deres far og Tina samt deres nu to små søskende, Louis og Lilly.

LÆS MERE: Tina Lund har fået opfyldt sin drøm i Dubai

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden