Torsdag, 1. august 2013 — af Jan Bergman

Tina Lund er rejst – nu er hun i Dubai

Tina Lund sammen med sønnen Louis - Tina Lund i Dubai
Tina Lund sammen med sønnen Louis
Foto: Krestine Havemann
I juni måned overraskede Tina Lund de fleste, da hun og Allan besluttede at pakke sammen og rejse til de Forenede Emirater.

- Jeg har taget en stor og spændende beslutning om at tage til de Forenede Arabiske Emirater for at ride. Sådan meddelte den danske springrytter sine fans om den store beslutning tilbage i juni.

Den blonde dansker er ifølge Se og Hør nu i landet, og fortæller via Facebook, at hun allerede har tabt sit hjerte til en hest i Dubai.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- I første omgang skal jeg ned og undersøge marked endnu mere. Det er det sted i verden hvor sporten udvikler sig mest og derfor er det en vigtig ting for mig at være en del af, i forhold til min sportslige udvikling, forklarede Tina inden hun rejste.

At Tina glæder sig til de nye rammer, fremgår tydeligt af hendes Facebook.

- Det bliver så spændende at se hvordan det hele kommer til at gå.

Det er ikke kun Tinas arbejde med hestene der skal gå op i en større enhed, men også familien skal falde til, og sammen med Allan Nielsen og parrets søn Louis, venter der Tina en spændende tid.

- Vi tager denne store oplevelse og udfordring sammen som familie. Håber dette skridt kan udvikle mig endnu mere som springrytter, skrev hun tilbage i juni.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden