14. jan. 2016
Af Helle Skram de Fries

Tina Lund fejrer 35 års fødselsdag med en sejr

Tina Lund på Bellis
Tina Lund på Bellis
Foto. Hanne Juul
Tina Lund tog hul på sin 35 års fødselsdag ved at vinde et World Cup springstævne i Dubai.

Hun har flere gange vist sit kæmpe talent som springrytter, og når man som Tina Lund i den grad brænder for sin sport og er udpræget konkurrencemenneske, lader man ikke en fødselsdag komme i vejen.

Så Tina Lund fejrede sin 35 års fødselsdag ved at deltage i World Cup i Dubai, hvor hun vandt klassen for 6-7 års heste.

https://imgix.billedbladet.dk/tina-lund-sejr450.jpg
Foto: Privat

- Ja, jeg vandt klassen på hesten Bellis, som er min egen - og jeg har den i et halvt år. Så det er dejligt, fortæller en glad Tina Lund til BILLED-BLADET helt fra Dubai.

Her har hun de seneste år boet sammen med sin mand, Allan Nielsen, og deres søn Louis.

LÆS MERE: Tina Lund: Jeg er ordblind

Tina Lund har succes

20. august 2015 kunne ægteparret fejre fire års bryllupsdag og lille Louis' tre års fødselsdag.

Allan Nielsens tre piger, Ida Marie på 18, Emma Sofie på 15 og Nana Louise på 11 er jævnligt i Dubai for at bo hos Tina og Allan, og Tina Lund har også sin far i Dubai.

Tina Lunds karriere som springrytter går forrygende i Dubai, hvor hun både træner heste for andre og deltager i diverse stævner med stor succes og flotte resultater, mens Allan Nielsen har stor succes som coach.

Den dygtige springrytter får mange jobtilbud fra andre lande, men foreløbig trives familien storartet i Dubai, så der er ingen aktuelle flytteplaner.

Læs mere om: