5. sep. 2008
Af af Marianne Singer og Signe Ravn

Tina Lund melder fra til DM

Tina Lund
Tina Lund
Foto: Birger Storm
Tina Lund var blandt favoritterne til DM i ridebanespringning i Århus. Nu har hun meldt fra på grund af regn.

Tina Lund havde ellers pakket hestetraileren og ankom i går formiddag til DM i ridebanespringning, der varer fra onsdag til søndag i Århus. Men allerede samme aften var hun igen hjemme på stutteriet i Nordsjælland.

Gennemvåde ridebaner

De seneste dages voldsomme regn i Århus har nemlig gjort ridebanerne gennemvåde, og det gør, at hestene kan have svært ved at finde fodfæste, og det turde Tina ikke udsætte sin hest, Zaniro, for. Den har nemlig været skadet og blev først færdig med genoptræning for kort tid siden.

Tina Lund understreger overfor BILLED-BLADET, at hun er meget ked af at melde fra til konkurrencen, men fortæller samtidig, at hun ikke er den eneste. Flere andre topryttere har også trukket sig på grund af de regnvåde baner.

Helikopteren aflyst

Det betyder også, at den helikopter, der skulle have fragtet Tina fra stævnet til Vild med dans-studiet, er aflyst. Men trods det ærgerlige DM-afbud ændrer det ikke Tinas træningsprogram i Vild med dans.

"Det betyder ikke, at jeg kommer til at træne mere i dag, vi giver den bare gas i aften, og håber virkelig på at gå videre," fortæller Tina til BILLED-BLADET, men bliver lidt mere fåmælt på spørgsmål om hendes hemmelige flirt på settet: "Jeg har stadig ingen kommentarer," svarer hun.

Læs mere om: