8. mar. 2015
Af af Marianne Singer

Tina Lund på lynvisit i Danmark

Tina Lund skrev autografer til sine små fans i Herning.
Tina Lund skrev autografer til sine små fans i Herning.
Foto: Krestine Havemann
Den kendte springrytter rejste hjem fra Dubai for en stund for at præsentere smykkekollektionen, som hun har kreeret med veninden Mai Manniche.

En lang kø med mange spændte piger ventede Tina Lund, da hun søndag eftermiddag skrev autografer ved sponsorens stand "Horze" under Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning.

Kort forinden havde hun været sammen med den dygtige smykkedesigner Mai Manniche for at præsentere deres fælles smykkekollektion "Horses for luck".

Veninderne var glade for at se hinanden, og Tina Lund kunne fortælle, at der er flere ting, som hun savner, når hun er i Danmark. Til daglig bor hun i Dubai med sin mand Allan Nielsen og deres søn Louis på to og et halvt år.

- Jeg savner Danmark. Jeg savner mine veninder og den friske luft, og sidst fik jeg billeder af påskeliljer, der var sprunget ud. Det er sådan nogle ting, som jeg kan mærke, at jeg savner. Men jeg vil også sige, at der ikke er meget tid til at savne, fordi der sker så meget. Jeg er virkelig i gang med sporten, fortalte den kønne ridepige, som er i Danmark i tre dage.

https://imgix.billedbladet.dk/kh_bb_herning_002_sm_0.jpg
Tina Lund med veninden Mai Manniche.

Læs mere om: