11. nov. 2013
Af Casper Nielsen

Tøfting fortryder anholdelse

Stig Tøfting
Stig Tøfting
Foto: AOP
Stig Tøfting fortryder at han ikke holdt sig tilbage overfor dørmænd og politi, da de anholdt hans søn Nick under en bytur. Fodboldstjernen opfattede anholdelsen som meget voldsom.

Stig Tøfting er meget ærgerlig over, at både han og sønnen Nick Tristan natten mellem fredag og lørdag endte i politiets varetægt. Det der skulle have været en hyggelig tur i byen på cocktailbaren Zenza i Århus endte med en anholdelse af både far og søn.

Den 44-årige eks-landsholdsstjerne Tøfting erkender, at han burde have holdt sig i baggrunden, da der pludselig opstod tumult mellem dørmændene og hans søn.

- Jeg opfatter det som om, at Nick bliver behandlet meget voldsomt. Det er altså svært at se på som far. Det må jeg blankt erkende, siger Stig Tøfting i dag til Ekstra Bladet.

Nick Tristan blev indhentet af dørmænd, da han efter tumult i køen forsøgte at stikke af. Da politiet dukkede op kunne Tøfting ikke lade være med at blande sig i det han så som en voldsom anholdelse.

- Jeg forstod ikke hvorfor det hele skulle være så voldsomt, og det sagde jeg også til politiet i en nok så diplomatisk tone. Men det blev ikke vel modtaget, siger Tøfting.

- Nu er det altid nemmere at være mandagstræner og sidde her på afstand og analysere, hvordan man burde have reageret i situationen. Men jeg har da lært, at hvis ikke jeg kan vurdere situationenen bedre end at begynde at diskutere med dørmænd og politi, jamen så skal jeg bare holde mig væk.

Læs mere om: